Věštkyně Soňa Sofi

Karmické vztahy z hlediska numerologie a zpracování karmických zátěží rodových linií předků. Jak je pochopit, napravit a chyby neopakovat, tedy i to, jak žít šťastnější a naplněnější život.

Pracuji jako nezávislý konzultant, numerolog, karmalog a specialista na partnerské, pracovní, rodinné a mezilidské vztahy.

Moje kosmické jméno je Sofiel. Původ mé duše pochází ze souhvězdí Andromedy. Jsem narozená v citlivém znamení Raka s mimořádně vyvinutou intuicí Luny ve Vodnáři.

Duchovní nutkání pomáhat druhým lidem mi navíc ještě zesiluje planeta Neptun ve znamení Štíra a také Severní vzestupný uzel v Rybách, který podporuje konání spirituální služby lidem pomocí zprostředkování světla.

Můj minulý život

V jednom z minulých životů, který mne ovlivňuje nyní v současnosti, jsem byla vědma a kouzelnice v Izraeli v 17. století.

Tato životní cesta není náhoda, protože mým životním úkolem je najít sama sebe a využít věšteckého nadání k pomoci druhým lidem.

Můj současný život

Pracovala jsem 25 let s mentálně retardovanými dětmi jako speciální pedagog. Své schopnosti i výjímečnost jsem si začala uvědomovat a plně rozvíjet ve věku 35 let. Do té doby jsem procházela útrapami života jako každý jiný člověk. Svoji karmu jsem pochopila a v minulosti přepsala svůj karmický vzorec duše. Výsledky se dostavily záhy a byly viditelné do půl roku.

Nejtěžší je změna myšlení a mít své emoce pod kontrolou.

Přijímám informace z pátého elementu akáši prostřednictvím channelingu. Zajímám se o čtení z Akáši, psychologii, sociologii, karmalogii, numerologii, karmu, karmické lekce, úkoly, dluhy i přebytek karmy tedy karmický potenciál, karmické vzorce duše, čakry, krystaly, andělskou terapii a pomoc při léčení duše. Studuji astropsychologii a karmickou astrologii. Nejvíce mě zajímá intuitivní astrologie. Pomocí andělské terapie, jasnovidění i jasnoslyšení komunikuji s anděly a předávám lidem jejich poselství.

Hovořím přímo s Vaší duší, pokud je mi to dovoleno a proto vnímám, co skutečně cítíte, i věci, které si mnohdy neuvědomujete, právě často na nevědomé úrovni si je všichni do života přitahujeme. Jdu přímo k jádru věcí, které Vás trápí a zabývám se skutečnými příčinami i řešením.

Preferuji individuální přístup ke všem, kteří mě o radu či pomoc požádají. Pracuji jako nezávislý poradce a terapeut. A každý, kdo se měl možnost seznámit s mojí prací, může s postupem času konstatovat, že byl život před a po „setkání“ se mnou, jako kdyby rozdělil svůj život na dvě rozličné etapy, dva různé a naprosto diametrálně odlišné světy.

Karmické vztahy z hlediska numerologie

Karmické vztahy z hlediska numerologie a zpracování karmických zátěží rodových linií předků. Jak je pochopit, napravit a chyby neopakovat, tedy i to, jak žít šťastnější a naplněnější život. www.vestirna-u-sonjy.cz 8       

Kontakt

Internet:
Email:
Telefon: